“Taigua”, la nova empresa pública que gestionarà l’aigua a Terrassa a partir del 10 de desembre

‘Taigua’ serà la marca de la nova empresa pública de gestió de l’aigua

El proper 10 de desembre l’aigua que rajarà de les aixetes de Terrassa no la proveirà Mina, com en els últims 77 anys, sinó la nova empresa municipal, Terrassa Cicle de l’Aigua. A partir d’ara, però, es coneixerà pel seu nom comercial, que l’Ajuntament ha presentat en roda de premsa. Es dirà Taigua. El logotip s’ha conformat a partir del mapa de la canalització de l’aigua a Terrassa, amb els colors blau, referent a l’aigua, i el vermell, el color corporatiu de l’Ajuntament de Terrassa. Aquest disseny també s’aplicarà als vehicles de l’empresa i a l’edifici del carrer Societat.

Durant la presentació de la marca, el tinent d’alcalde Marc Armengol, ha fet incidència en les millores que suposa el canvi de gestió: ha remarcat el caràcter de servei públic, social i transparent de la nova empresa i també la millora de la qualitat.

El dia 10 també es farà efectiva la reversió dels béns de Mina a la nova empresa municipal, un procés que Mina ha recorregut a la justícia. L’Ajuntament, però, diu que aquest fet no ha evitat que el traspàs hagi acabat sent ordenat gràcies als últims acords entre les dues parts.

Dels 142 treballadors de la plantilla de Mina, 117 canviaran a Taigua i 25 seguiran a Mina. L’Ajuntament diu que a partir de dilluns l’usuari no notarà el canvi de gestió, excepte pel canvi de nom i la imatge de marca tot i que no es descarta alguna petita incidència pròpia d’ajustos necessaris.

Font: Terrassadigital.cat

Comparteix: