Carregant Esdeveniments

Congrés mundial d’aliances d’operadors d’abastament d’aigua

Dilluns, 18 octubre 2021 - Divendres, 29 octubre 2021

En linia

Diferents proveïdors de serveis d’aigua i sanejament de tot el món, organitzats a l’organisme lligat a l’ONU conegut com l’Aliança Mundial per a Operadors d’Aigua (GWOPA), estan compartint i ajudant-se mútuament a millorar els serveis cada dia a través d’una associació sense ànim de lucre. Enguany, la GWOPA celebra el seu 4rt Congrés Mundial d’Associacions d’Empreses de Proveïment d’Aigua del 18 al 29 d’octubre. Es tracta d’una reunió mundial de centenars de serveis públics i associats, com a institucions financeres, ONG, reguladors, govern, universitats i altres.

El Congrés inclou diferents sessions i espais per permetre l’intercanvi, l’aprenentatge i la col·laboració:

  • Les sessions temàtiques recullen les qüestions actuals dels operadors d’aigua i sanejament, mostren bons enfocaments i ofereixen recomanacions per a com els operadors poden fer front als reptes a través de les associacions entre iguals.
  • Les sessions dirigides per als operadors públics d’aigua (WOPs, per les seves sigles en anglès) destaquen les últimes tendències, reptes i possibles maneres d’augmentar i millorar la seva pràctica.
  • Al #OPERATORsSTAGE és un espai per compartir les experiències dels operadors en matèria de suport, col·laboració o col·laboració entre iguals.

Aquí es pot trobar el programa en línia, i també podeu llegir el fulletó en castellà aquí i les descripcions de les sessions a la pàgina web del Congrés. El registre i la participació són gratuïts. Registra’t aquí.

Mostra els detalls

Inici:
Dilluns, 18 octubre 2021
Finalització:
Divendres, 29 octubre 2021
Web:
https://gwopa.org/wop-congress/

Recinte

En linia

Organitzador

GWOPA
Web:
https://gwopa.org/