Carregant Esdeveniments

Aigua Pública Manlleu: Trobada a la fresca per debatre i marcar les properes accions

Dimecres, 12 juliol 2023 - 19:30 - 21:00

Embarcador del Ter de Manlleu

Passeig del Ter, 3
Manlleu, 08510
+ Mapa de Google

El proper dimecres 12 de juliol a 2/4 de 8 del vespre a l’Embarcador del Ter de Manlleu tindrà lloc una nova trobada a la fresca d’Aigua Pública Manlleu, la Plataforma ciutadana per a la remunicipalització de la gestió de l’aigua a Manlleu.

Després de quasi tres anys d’activitat, i amb l’objectiu de remunicipalitzar l’aigua el 2024, plantegen un debat obert a tota la gent, associacions, entitats, partits i sindicats, especialment a qui ha participat en algun moment o altre durant tot aquest temps, per debatre i marcar les properes accions, davant del nou context polític i social, i aportar propostes d’activitats de sensibilització a realitzar, per tal d’assolir la gestió pública de l’aigua a Manlleu.

Recordem que a Manlleu des del 1984 la gestió de l’aigua està en mans de Sorea. El contracte contempla que si el 2024 l’Ajuntament de Manlleu ha pagat el deute que tenim actualment amb Sorea, es podrà rescindir el contracte. Per aquest motiu, Aigua Pública Manlleu ens hem marcat l’objectiu del 2024 per tal d’aprofitar l’oportunitat per remunicipalitzar la gestió de l’aigua a Manlleu i garantir així una gestió transparent, democràtica i d’un bé essencial per a la vida i pels ecosistemes.

Us hi esperem!

Organitzador

Aigua Pública Manlleu
Correu electrònic:
aiguapublicamanlleu@gmail.com
Web:
https://aiguapublicamanlleu.wordpress.com/

Recinte

Embarcador del Ter de Manlleu
Passeig del Ter, 3
Manlleu, 08510
+ Mapa de Google