Cargando Eventos

Presentació de l’Informe del Relator Especial sobre el Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament

jueves, 14 septiembre 2023 - 15:00 - 17:00

En linia

El pròxum dijous 14 de setembre, a les 15:00 CET, es presentarà l’Informe del Relator Especial sobre el Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament, Pedro Arrojo. Aquesta presentació és d’un interès crucial per a tots els que defensem l’aigua pública i el seu accés universal.

L’informe porta per títol «L’exercici dels drets humans per les persones que viuen en la pobresa i el restabliment de la salut dels ecosistemes aquàtics: dos reptes convergents» i es pot consultar en aquest enllaç. En el seu contingut, dona veu als drets humans a l’aigua potable i al sanejament, destacant la seva importància en la millora de les condicions de vida de les persones que viuen en la pobresa. Més important encara, posa de manifest com l’incompliment de les obligacions en matèria de drets humans a l’aigua no és degut a la manca de disponibilitat, sinó a una manca de governança que no dona prioritat a l’aigua per a usos domèstics i personals davant dels usos productius.

Us convidem a unir-vos a la presentació en directe de l’Informe, que es retransmetrà el dijous a les 15:00 CET, a través del següent enllaç: https://media.un.org/en/webtv

Detalles

Fecha:
jueves, 14 septiembre 2023
Hora:
15:00 - 17:00
Web:
https://media.un.org/en/webtv

Local

En linia