Roda de premsa: l’AMAP dóna suport a la mobilització per l’aigua pública a Igualada

El passat 22 d’octubre a les 18h30 de la tarda va tenir lloc a la Plaça del rei d’Igualada una roda de premsa en la qual varen participar diversos regidors de municipis de l’Anoia de molt diferents forces polítiques per tal de convocar a la manifestació que tindrà lloc el proper dissabte 27 a la mateixa població.

L’AMAP va assisstir-hi, representada pel regidor de Cerdanyola i membre de la seva Executiva, Ivan González per tal de donar suport a la mateixa.  En declaracions a la premsa, Ivan González va remarcar que “som aquí perquè creiem que cal donar suport a la mobilització ciutadana del proper 27 d’octubre a favor d’encaminar la gestió de l’aigua cap a un model públic, democràtic i en favor del conjunt de la ciutadania. La gestió pública és necessària per a protegir un dret fonamental, com és el dret a l’aigua. Cal posar-la en mans de les institucions democràtiques per garantir la qualitat, l’eficiència i el rendiment de comptes davant la ciutadania. La gestió privada i l’externalització de serveis bàsics és un model caduc que cal superar. Amb disposar de la titularitat no n’hi ha prou. Cal que l’administració controli la gestió i en tingui tota la informació. I cal que tot plegat tingui com a principal objectiu la consecució del bé públic i no el benefici de les operadores privades.”

Veure font: http://veuanoia.cat/suport-de-tots-els-partits-excepte-pdecat-i-pp-a-la-manifestacio-a-favor-de-la-gestio-publica-de-laigua/

Comparteix: