L’Ajuntament del Prat crea una nova regidoria de Dret a l’Aigua

Francisco Lorenzo Gallardo serà el nou regidor de Dret a l’Aigua, que dependrà de la nova àrea d’Acció Ambiental, Energia i Serveis Urbans

Els dos grups que formen el govern municipal del Prat del Llobregat, Prat en comú i el PSC, van revisar el darrer mes de desembre de 2021 el seu acord de govern municipal per adaptar-lo i reforçar-lo de cara als reptes del final del mandat.

Per tot plegat, l’alcalde Lluís Mijoler i el primer tinent d’alcaldia Juan Pedro Pérez han signat aquest divendres una addenda a l’acord subscrit el 26 de juny del 2019 que preveu la creació de noves àrees municipals, amb l’objectiu d’impulsar els projectes estratègics i innovadors que actualment té en marxa l’Ajuntament del Prat.

En aquest sentit, s’han unificat les àrees d’acció ambiental i energia amb la de manteniment i serveis urbans, per dotar de major coherència a les polítiques de transició ecològica i de gestió de residus, creant una nova àrea estratègia d’Acció Ambiental, Energia i Serveis Urbans, de la que dependrà una nova regidoria de Dret a l’Aigua. Aquesta regidoria recollirà la llarga experiència pratenca en la gestió pública de l’aigua amb l’objectiu de preservar i projectar aquesta experiència de la ciutat en la gestió pública d’aquest i altres béns comuns. S’encarregarà de la gestió, coordinació i execució de les actuacions municipals per garantir la gestió pública, la provisió i la qualitat de l’aigua als usuaris domèstics, comercials, industrials i agraris i als espais naturals, en coordinació amb l’empresa pública i davant de les administracions i les empreses i agències que corresponguin. L’assumirà Francisco Lorenzo Gallardo (el Prat en Comú). Lorenzo és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i ha ocupat diferents responsabilitats en la gestió municipal des de 2011: fou tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura, Educació i Promoció Cívica i també, durant el mandat 2011-2015, va ser regidor de Participació Ciutadana.

Comparteix: