L’Ajuntament de Terrassa celebra que el TSJC li doni la raó en el conflicte de la municipalització de l’aigua

http://www.elpunt.cat

 El tribunal ha desestimat el recurs contenciós administratiu de l’empresa concessionària, segons el consistori

Notícia publicada originalment a El Punt-Avui el 15 de gener de 2024

L’Ajuntament de Terrassa ha celebrat a través d’una nota de premsa que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) li hagi donat la raó en el conflicte de la municipalització de l’aigua. Segons indica el consistori, l’alt tribunal català ha desestimat el recurs contenciós administratiu que l’empresa Mina, concessionària del servei fins al moment de la municipalització, va interposar contra la decisió del govern municipal. L’Ajuntament matisa que el TSJC sí ha estimat una part del recurs que fa referència als béns revertits, part que, assegura, ja havia quedat aclarida a l’anterior sentència del TSJC. La decisió feta pública ara es pot recórrer en cassació davant del Tribunal Suprem.

El consistori ha destacat que amb aquesta nova decisió del TSJC “es valida el procés de canvi a gestió directa del servei d’abastament i l’acord d’extinció de la concessió i reversió dels béns a l’antiga empresa concessionària”.

Per a la regidora de Cicles de l’Aigua, Patricia Reche, la decisió judicial confirma i legitima “totalment” el procés de finalització de l’antiga concessió “després de 75 anys” i el canvi de forma de gestió que des del 10 de desembre del 2018 es presta de forma directa a través de l’empresa municipal Taigua.

Comparteix: