Carregant Esdeveniments

Webinars paral·lels: Conferència de l’ONU sobre l’Aigua 2023

Dijous, 23 març - 14:00 - 16:00

En linia

Amb motiu de la Conferència de l’ONU sobre l’Aigua 2023 del pròxim 22 a 24 de març de 2023 a Nova York Enginyeria Sense Fronteres organitza juntament amb el moviment per l’aigua una sèrie de webinars que no us podeu perdre. Aquí trobareu tota la informació, participants i enllaços d’inscripció.

Com a AMAP participem en el seminari titulat “Acords públics i comunitaris: Participació ciutadana i comunitària per a garantir el dret a l’aigua i al sanejament”.

Tretze anys després de la convenció de l’ONU sobre el dret humà a l’aigua, el propòsit d’aquest esdeveniment paral·lel és compartir i intercanviar les experiències de participació ciutadana i comunitària, col·laboracions Público-Comunitàries, associacions entre organitzacions públiques i empreses, i entre les pròpies comunitats organitzades, com a formes creatives i proactives de gestió de l’aigua. Aquestes aliances busquen canvis radicals en els sistemes de presa de decisions a partir de nous acords socials sobre l’aigua, que incloguin les diverses formes i pràctiques de gestió de l’aigua i impliquin relacions entre actors socials basades en el respecte, la integració, la participació i l’intercanvi interinstitucional i comunitari.

Aquesta conversa facilitarà el diàleg entre diversos actors entorn de diverses formes de col·laboració que busquen aconseguir l’accés universal a l’aigua i al sanejament bàsic (ODS 6) a través de la construcció d’aliances per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 17). Es posarà l’accent en les associacions entre organitzacions, empreses públiques, comunitats organitzades i plataformes ciutadanes, amb especial atenció a les associacions públic-públiques, públic-comunitàries i entre comunitats organitzades que gestionen l’aigua per si mateixes.

Moderador: Javier Márquez, Plataforma de Acuerdos Públicos Comunitarios de Las Américas, PAPC, Colòmbia
Ponents:

  • Claudia Cadavid, Red Nacional de Acueductos Comunitarios de Colòmbia.
  • Lluis Basteiro, Asociación de Municipios y Entidades por el Agua Pública, Catalunya
  • Beatriz Escribano, Observatorio de Terrassa, Catalunya
  • Anne Le Strat, Alianza Mundial de Operadores de Agua, GWOPA
  • Benjamin Gestin, Eau de Paris, França
  • Karl Heuberger, Comunidades Azules, Suïssa

23 Març 2023
14h (hora Barcelona)
Inscriu-te a https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_65efuuUAR42RYwamGv7tLQ

 

Mostra els detalls

Data:
Dijous, 23 març
Hora:
14:00 - 16:00
Web:
https://esf-cat.org/blog/2023/03/16/webinars-parallels-conferencia-de-lonu-sobre-laigua-2023/

Recinte

En linia

Organitzador

Enginyeria sense Fronteres
Web:
https://esf-cat.org/

Més activitats