Carregant Esdeveniments

El Centre Català d’Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals

Dijous, 21 abril 2022 - 9:30 - 20:00

Convent de Sant Agustí de Barcelona

Carrer del Comerç, 36
Barcelona, 08003 Espanya
+ Mapa de Google

El dijous 21 d’abril de 2022 el grup d’Empresa i DDHH de lafede.cat organitzen la jornada “El Centre Català d’Empresa i Drets Humans, una eina pionera per posar fi a les vulneracions de les transnacionals” al Convent de Sant Agustí de Barcelona. 

Com bé sabreu, al Parlament de Catalunya es debat la llei del Centre Català d’Empresa i Drets Humans, que vol fiscalitzar i avaluar l’impacte de les grans empreses catalanes i amb relació amb l’administració catalana sobre les comunitats i poblacions del Sud Global. Aquesta llei és un reclam històric del teixit associatiu i dels moviments socials, de drets humans, ambientals i de justícia global de Catalunya. La proposta compta amb el suport de més de 8.000 entitats i cooperatives de Catalunya. Volem seguir sumant forces, i dijous és una bona oportunitat per demostrar l’enorme suport social que té aquesta proposta de llei.

La jornada es basa en dues taules el matí (09:30h-14h) i una taula per la tarda (18-20h). Ens agradaria comptar amb vosaltres, especialment, a la tercera taula donat que comptarem amb moviments socials de catalunya i del sud global per generar un debat que connecti les lluites d’arreu i doti de contingut el futur centre català.

Inscriviu-vos en el següent enllaç: www.bit.ly/CCEDH 

Més informació: https://alertadh.org/jornada-21-04-el-centre-catala-dempresa-i-drets-humans-una-eina-pionera-per-posar-fi-a-les-vulneracions-de-les-transnacionals/

Mostra els detalls

Data:
Dijous, 21 abril 2022
Hora:
9:30 - 20:00
Web:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfw7tWhiYcDDj1ox-D89i2FtFqn_OW588iZ8ZTUmM2C-cA8pg/viewform

Organitzador

LaFede.cat
Web:
http://lafede.cat/

Recinte

Convent de Sant Agustí de Barcelona
Carrer del Comerç, 36
Barcelona, 08003 Espanya
+ Mapa de Google
Web:
https://conventagusti.com/

Més activitats